Alcoa Job - 49326324 | CareerArc
  Back to Search Results
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: Alcoa
Location: Mosjøen, Nordland, Norway
Career Level: Entry Level
Industries: Manufacturing, Engineering, Aerospace

Description

Form din verden

Hos Alcoa er du en viktig del av vårt formål: å omdanne det rå potensialet til ren praksis. Du vil her få en mulighet til å bidra med din omfattende erfaring og være med på å forme fremtidens bærekraft med innovasjoner og lavkarbonteknologier som forandrer verden.

Vi har ledig stilling som produksjonsleder for produksjonsstøtte; rens & gjenvinning og anodemontasje. Området tjener både anoden og elektrolysen, men er organisert til elektrolysen.

Viktige oppgaver/ansvar i stillingen:

  • Personalledelse; personalansvar for teamlederne i avdelingen, bistå i å identifisere og administrere personalressurser som kreves for å oppfylle driftsplanen
  • Kommunikasjon; sikre god kommunikasjon på tvers av team. Sikre at kundens behov er tydelig forstått og at det finnes oppdaterte og effektive prosedyrer og rapporteringssystem for å gjenkjenne måloppnåelse og identifisere problemer
  • Kostnadskontroll; sikre at produksjonsrelaterte kostnadsstyringsprosesser er på plass samt godkjenne eller delegere godkjenning av kjøp av eksterne tjenester
  • Mål- og resultat styring
  • HMS

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Ønskelig med høyere utdanning, men personlige egenskaper og erfaring kan kompensere. Den som ansettes må si seg villig å ta noe videreutdanning for å dekke evt. behov
  • Ledelseserfaring
  • Er strukturert og målrettet
  • Er trygg i presentasjoner, stå foran forsamlinger
  • Du må kunne bruke data som verktøy, være kjent med Office m.m.
  • Du må beherske Norsk og Engelsk, skriftlig og muntlig
  • Kjennskap til budsjetterings- og planleggingsprosesser

Som person er det viktig at du har evne til å treffe beslutninger i ulike situasjoner og formidle disse på en god måte. Det er viktig at du har god evne til å kommunisere og samarbeide, og at du medvirker til at personer og team utvikler seg.

Du må alltid sette vern og sikkerhet først og videreformidle dette som en hoved verdi til de rundt deg.

Du har en analytisk fremgangsmåte som gjør at man kan basere beslutninger på dokumenterte fakta for beste mulige løsninger og forbedringer.

Kandidaten må kjenne seg igjen i Alcoas verdier; Handle med integritet, søke fremragende ytelse i arbeidet, vise omtanke for andre, våge å være modig.

Flere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte Veslemøy U. Villmones på e-post: veslemoy.villmones@alcoa.com eller per telefon: 908 32 167.

Om du synes dette høres interessant ut og gjerne kunne tenke deg å søke, må du gjøre følgende: gå inn i Workday. Legg ved CV og beskrivelse av hvorfor du vil være rett person for en slik jobb og hvorfor jobben vil være rett for deg.

Om plasseringen

Idyllisk plassert blant fjell og fjord finner du Mosjøen – byen midt i Norge. Alcoa Mosjøen er hjørnesteinsbedriften og ligger bare et steinkast unna sentrum og vakre Sjøgaten, med sin verdensberømte trehusbebyggelse. Vi oppfant industrien, og i dag redefinerer vi hva det vil si å være et bærekraftig aluminiumselskap fra gruver til metall. Vi tror på inkludering, mangfold og å gjøre det mulig for alle ansatte å vokse og utvikle karrieren sin hos oss. Vi oppfordrer alle kvalifiserteVi tror på inkludering, mangfold og å gjøre det mulig for alle ansatte å vokse og utvikle karrieren sin hos oss. Vi oppfordrer alle kvalifiserte  kandidater til å søke uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, seksuell legning eller funksjonshemming. Kraften er i dine hender til å forme de tingene som betyr noe for oss alle. Kom og form din karriere hos oss!

Vi er ledet av verdier, visjon drevet og forent av vårt formål om å omdanne råpotensial til reell fremgang. Våre forpliktelser til inkludering, mangfold og egenkapital inkluderer å tilby pålitelige arbeidsplasser som er trygge, respektfulle og inkluderende av alle individer, fri for diskriminering, mobbing og trakassering og at våre arbeidsplasser gjenspeiler mangfoldet i de samfunn der vi opererer.

Dette er et sted hvor du har myndighet til å gjøre ditt beste arbeid, være ditt autentiske selv, og føle en sann følelse av tilhørighet. Bli med oss og forme din karriere!

Arbeidet ditt. Din verden. Form dem til det bedre.

*Dette dokumentet er oversatt med et oversettelsesprogram. Hvis du finner noen feil, vennligst gi oss beskjed til OCM@alcoa.com.


 Apply on company website